Participants

DO TË JENË TË FTUAR NË AKTIVITET:

 1. Producentët e huaj që kanë realizuar bashkëprodhime me kinematografinë shqiptare nder vite.2. Partnerë Institucionalë Ballkanikë
 • GREEK FILM CENTER
 • MACEDONIAN FILM AGENCY
 • SERBIAN FILM CENTER
 • BULGARIAN FILM AGENCY
 • CROATIAN AUDIOVISUAL CENTER
 • SLOVENIAN FILM CENTER
 • MONTENEGRO FILM CENTER
 • QENDRA E KINEMATOGRAFISE KOSOVE
 • TURKISH FILM CENTER
 • ROMANIAN FILM CENTER
 1. Partnerë Institucionalë Evropiane
 • EURIMAGES
 • EUROPEAN FILM PROMOTION
 • MIBACT (Ministero dei Beni e delle Attività Culturali e del Turismo, Italy)
 • CNC (Centre National du Cinéma, France)
 • ANICA (Associazione Nazionale Industrie Cinematografiche Audiovisive)
 • APUGLIA FILM COMMISSION
 • INSTITUTO LUCEOrganizata Kinematografike Partnere Europiane:

 

 • SOFA SCHOOL OF FILM AGENTS EQUINOX
 • EAVE
 • TORINO FILM LAB
 • ISRAL FILM LAB
 • FILM INITIATIVE
 • ACE PRODUCERS
 • BRIDGING THE DRAGON
 • MAIA WORKSHOPS
 • MEDITERRANIAN FORUM OF COPRODUCTIONS,PUGLIA
 • EUROPIAN NETWORK OF FILM COMMISSIONS
 • ROMA LAZIO FILM COMMISSION
 • GENOVA FILM COMMISSION
 • SARDEGNIA FILM COMMISION
 1. Eventet, Forumet dhe Workshop-et Ballkanike

 

 • AGORA
 • CINELINK
 • FIRST FILMS FIRST
 • WHEN EAST MEETS WEST, SOFIA MEETINGS
 • BALKAN CITY CINEMA

 

 1. Festivalet Ballkanike

 

 • Sarajevo Film Festival, Thesaloniki Film Festival, Doku Fest, Pri Film Fest, Docufest, Tirana Film Festival, Ballkan Film And Food, Anifest, Deafilm Festival, Giffoni Film Festival, etjInternational Distributions Company

 

 • MATCH FACTORY
 • WILD BANCH
 • WIDE – International Sales & Distribution
 1. Ballkan Broadcast Televisions

 

Do të marrin pjesë televizionet kombëtare dhe lokale Shqipëri-Kosovë, si edhe televizionet publike dhe private ballkanike.

 

 1. International Broadcast Television and video in demand

 

 • EBU
 • ARTE
 • SKY
 • ANTENA
 • ZDF
 • EURONEWS

 

 1. Media partners

 

 • CINEUROPA
 • FIPRESCI
 • SCREEN INTERNATIONAL VARIETY
 • FILMMAKER MAGAZINE
 • CINEMA SCOPE
 • SCREENDAILY
 • FEDEORA
 • KINO